torsdag 15. desember 2011

En tid for julepyntet kjøkken




Synes det er kos å ta frem litt og litt julepynt hver dag,
hvorfor vente helt til lillejulaften med å pynte huset?
Her i huset ryker både pynt og tre ut rett etter nyttår,
så her er det om å være litt tidlig ute med juledekoren.






Synes at disse julekortene og juleoppskriftene fra
Lobelia gjør seg fint som dekor på kjøkkenet. Ekstra
koselig at de har et litt eldre preg, noe som gjør at de
passer godt inn med resten av interiøret på kjøkkenet.






Ha en fin kveld, husk at helgen er rett rundt hjørnet!





onsdag 14. desember 2011

En tid for å pynte treet II



Som jeg skrev i går, så er trollhasselen også pynten
med litt gammel og tradisjonell julepynt. Synes at
slike eldre julekuler er så sjarmerende og jeg er så
glad for at jeg fikk fatt i disse, angrer rett og slett
på at jeg ikke kjøpte flere.





Disse flotte julekulene har jeg kjøpt hos Nostalgias Uthus,
en nettside som absolutt er verdt et besøk. Jeg kjøpte to slike
klokker, men dessverre ble en av de knust i helgen.





Jeg fikk også fatt i to slike lysholdere, men skulle
gjerne hatt flere. Tenk hvor fint det må ha vært i
gamle dager, da juletreet var pyntet med slike levende
lys. Men må innrømme at jeg er glad for at jeg ikke
trenger å bekymre meg for brannfaren en hel julekveld.





Ha en fin kveld!!

mandag 12. desember 2011

En tid for å pynte treet



I år har jeg valgt å starte julepyntingen litt tidligere,
slik at vi kan nyte julehyggen noen ekstra dager. Så i
 helgen ble trollhasselen pynten, med både litt ny og
litt gammel (bokstavelig talt) julepynt.




Pynten består av hvite trehjerter, som Divaen har laget,
små stoffsopper fra Kid og litt gammel og tradisjonell
julepynt. Noen vil gjerne si at det er litt mye av det gode,
men kan det noen gang bli for mye? Det viktigste er jo
at man selv er fornøyd og at man finner sin egen stil.




Hva med dere? Har dere begynt å ta frem julepynten?
Hvilken stil har dere? Tradisjonell eller moderne?




Håper at dere alle har en fin førjulstid!!!

søndag 11. desember 2011

En tid for duk og dekket bord



I går hadde vi invitert gode venner til god mat og drikke,
 og på menyen stod det indrefilet med pannestekte
grønnsaker og vaniljepannacotta med bringebærsaus.
Jeg har dessverre ingen bilder av den gode maten, men
jeg kan love at det falt i smak. Mannen i huset er virkelig
blitt en god kokk!!




Når det gjelder bordpynten, synes jeg ofte at det enkle
er det beste. Så nok en gang endte jeg opp med røde
epler og kongler.





Ønsker alle en fin søndag!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...