søndag 27. juni 2010

En tid for sommergaver


I går hadde vi 11 års bryllupsdag, og det er jo en god grunn til å kjøpe en gave til seg selv. Denne fine kjolen fra Cream fant jeg på en butikk på Rogn.


Min kusine, Monica (som har bloggen Frihet) kom i går med de fineste sommergavene. Prinsessen fikk denne fine "lommetavlen", som kan henges på veggen eller på døren. Fargen er helt perfekt til de andre turkise detaljene på rommet hennes.


Jeg fikk denne fine posen, som er sydd av lin og er pyntet med fine blonder. Posen er fyllt med store fine kongler, så da har jeg en pose som også kan stå fremme til pynt i julen. Tusen takk, Monica, setter utrolig stor pris på det og takk for de fine ordene på bloggen din.


Denne fine muggen fant jeg i kjøkkenskapet på hytten og i følge min mor kunne jeg bare få den. Den er laget hos Figgjo Flint og har tilhørt min oldemor. Jeg blir så glad når jeg finner slike gamle skatter, som i tillegg har en tilhøringhet i familien.

Ha en finfin søndag!

onsdag 23. juni 2010

En tid for St.Hans


Da er St.Hans feiringen over for i år.

Her hos oss har det blitt en tradisjon at den blir feiret hos vår nærmeste nabo. Han er en mann i sin beste alder (les rundt 70 år), som inviterer både små og store til St.Hans feiring på terassen. Der blir det servert pølser, brus og is til de små og "øl til de gamle", som han skrev på innbydelsen. Når pølsene er spist opp og isboksene er tom, er det film for ungene i 2. etasjen. Denne mannen er bare helt fantastisk og jeg prøver å vise at jeg setter pris på initativet hans.Håper at dere også har hatt en fin feiring!

tirsdag 22. juni 2010

En tid for bloggshopping


Da jeg kom på jobb i dag, var jeg en rask tur innom for å sjekke bloggen. Og takk og pris for det, for da oppdaget jeg at det var sommersalg hos Barbro. Så da var det bare til å hive seg på mailen og sikre seg dette fine bilde. Og heldigvis var jeg første man i køen, så nå har dette bildet fått en ny og lykkelig eier.


I stuen står disse flotte peonene til pynt i et enkelt Norgesglass.
De både lukter og ser bra ut og de fyller huset med en lengsel etter varme sommerdager. Håper at temperaturen snart kan krype litt lengre opp på gradestokken, det hadde vært godt med noen dager med over 20 grader snart. Vi har tross alt kommet i slutten av juni, selv om det kan se ut som om værgudene leker at det er vår ute.


Ha en fin kveld! Klem

mandag 21. juni 2010

En tid for myke puter


Det er godt å se at noen av det motsatte kjønn vet å sette pris på putene mine. Egentlig er han den fineste pynteputen jeg har!


Ha en fin kveld!søndag 20. juni 2010

En tid for å bli uglesett


Nå har jeg endelig fått rammer på uglene mine, mangler riktig nok en ramme til den rosa uglen. Men oppdaget når jeg kom hjem fra butikken at glasset i den ene rammen var blitt knust på veien.


Foreløpig har uglene tatt plass ute i gangen.


Så nå vil alle som kommer på besøk bli "uglesett".

Ha en fortsatt fin søndag!

lørdag 19. juni 2010

En tid for nye småting


I dag kom shoppingånden over meg igjen, så da fant jeg noen godbiter som fikk være med hjem. Jeg er så glad i disse skålene fra  Ib Laursen, så da måtte jeg ha en til. Gleder meg til de får nye farger inn hos Cornella, slik at jeg kan utvide "samlingen" min.


I samme butikk fant jeg denne fine puten, og den klarte ikke jeg å motstå. Man kan jo aldri ha for mange puter...På Fretex fant jeg denne fine muggen fra House Doctor. Den skal få stå på kjøkkenbordet, gjerne fyllt med markblomster. Jeg har også kjøpt et par av verdens beste duftelys, kan virkelig anbefale disse fra Yankee Candle. Jeg bare elsker den friske lukten som disse lysene gir, de er verdt sin vekt i gull...

Nå blir det snart vin på terassen sammen med gode venninner, gleder meg til en kveld med jentesnakk og jentedrinker.

Ha en fin kveld!


fredag 18. juni 2010

En tid for sommer


Clematisen setter tydeligvis pris på å endelig få noe å klartre i. I tillegg har den fått ny jord og litt gjødsel, så nå spirer og gror det som bare det.


Som takk gir den tilbake noen store, nydelige lilla blomster.Ha en fin helg alle sammen!
Klem

fredag 11. juni 2010

En tid for glassblåsing


For 14 dager siden var jeg med i et utdrikningslag og da var vi innom et glassblåserverksted på Hop.Her ser dere en som  var litt skeptisk, det ser jo så vanskelig ut.


Men selvfølgelig måtte det prøves og blåsingen gikk greit. Jeg hadde trodd at vi måtte blåse med full kraft, men det var ikke mye luft som skulle til.


Men å forme det til en kule var verre, da er det greit med litt hjelp fra en kyndig lærling.


Og her ser dere resultatet, jeg er superfornøyd og ikke minst stolt. Det ligner jo på en glasskule til og med...


Så nå henger den på plass i det ene stuevinduet.


Ha en fin helg!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...