torsdag 4. mars 2010

En tid for sommerplaner


Da er sydenturen reservert, så nå kan sommeren bare komme.

Det blir en uke på Kypros, nærmere bestemt på Fig Tree Bay. Vi skal reise sammen med svigerfar og hans samboer, hennes sønn og 2 barnebarn, så vi blir litt av gjeng. Vi drar ikke før den 13. august, så det blir noen uker på hytten i ferien før den tid.

Men nå har vi i hvert fall noe godt i vente, så da kan snøen bare bli liggende for min del.

Ha en fin kveld, mine venner!

9 kommentarer:

 1. Å, så herlig! Da har dere noe å se fram mot!

  SvarSlett
 2. Sååå deilig! Ja, det er noe tenke på når de antakelig komer til å være snø, slaps og/eller regn i noen måneder ennå (veldig positiv i kveld...hihi). Håper dere har det fint, vennen! Klem H

  SvarSlett
 3. Å, det så deilig ut! Fint å ha noe å glede seg til. Vi skal til Italia i juni og annenhver dag spør seksåringen om "hvor lenge er det til nå?" :-)

  SvarSlett
 4. Høres vidunderlig ut! Spesielt for en som tilbringer hele ferien sin i Harstad hvert år... Ikke mye som minner om Sydentemperaturer der...

  Klem

  SvarSlett
 5. Härliga sommarplaner!!

  Kram Gunilla i Singapore

  SvarSlett
 6. Hei vennen,
  Tusen takk for så mange fine kommentarer i det siste, jeg setter veldig stor pris på dem skal du vite.
  Ønsker dere en super helg.
  God klem

  SvarSlett
 7. Så herlig det ser ut! Jeg gleder meg også til syden tur i sommer vi skal jo til Tyrkia.Ska bli nydelig etter denne lange kalle vinter.
  Ha en super fin kveld.Klem til deg!

  SvarSlett
 8. Det der må jo bare bli FANTASTISK!!!

  Jeg har ikke beklaget meg så mye over snøen enda, men jeg har en merkelig følelse av at jeg etter hvert har glemt hvordan det ser ut uten snø.

  Lette klær, pene sko, sol som skinner, trær som er blitt grønne, blomster som titter fram, fuglesang - nei, nå må jeg stoppe. Det er nemlig fortsatt VINTER.

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til deg. Jeg setter stor pris på at akkurat DU har vært innom bloggen min!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...