søndag 14. mars 2010

En tid for hønemor


I dag starter fotballsesongen igjen, og vi skal på årest første fotballcup. Vi har ikke værgudene på vår side, for ute både snør og blåser det. Så er det bare til å kle prinsessen og seg selv med ullundertøy fra topp til tå.

Akkurat nå står bolledeigen til heving, slik at vi har noe å kose oss med mellom kampene. Regner med at det blir kakao og kaffe på thermos også, tror vi trenger noe å varme oss på siden cupen foregår utendørs.

Musikkonkurransen i helgen gikk veldig greit, men dog ikke resultatmessig. Men det viktigste er ikke å vinne, men å delta. Det var jo første gangen hun deltok, så vi får se på det som en trening. Det er i hvert fall en viktig erfaring å ta med seg.

Ha en fin søndag, mine venner! Klem

4 kommentarer:

 1. Jepp, det viktigste er å delta!
  Lykke til på fotball-cup! Her starter ikke fotballsesongen før etter påske, så nå er det kun håndball og korps på programmet.

  SvarSlett
 2. Fotballkamper ute i snødrevet - høres ikke mye fristende ut, men hva gjør man ikke for barna ♥

  Her skinner sola fra skyfri himmel & vi skal på familie-utedag på Sebastian sin skole ♥

  Ha en fin dag i snøen!

  ♥♥

  SvarSlett
 3. Oj, stakkars dere som har stått ute i dette været. Det er jo snøstorm til tider! Marie har gravd frem lekehuset sitt i dag, tror vi gleder oss til snøfrie tider alle mann! Hjelpes for en travel helg dere har hatt, men det høres gøy ut også. Flinke og aktive K!♥ Ha en fin kveld, vennen! Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Det med å ta vekk rammene rundt header og bilde, svarte jeg på det? *vimsete om dagen* I hvert fall går du inn på utforming, skrift og farge, så velger du kantfarge - og velger hvit sånn at den går i ett med bakgrunnen:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til deg. Jeg setter stor pris på at akkurat DU har vært innom bloggen min!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...