fredag 26. februar 2010

En tid for Snøstorm


Jeg har jo forstått at en hver blogger med respekt for seg selv (ikke tolk dette seriøst) må ha en "Keep Calm and Carry on" plakat i huset. Så jeg har nå vært hos Snøstorm og lagt inn en bestilling på et par plakater.
Her ser dere fargene jeg har bestilt, lysblåd til prinsessen, mørkeblå til kjøkkenet og den brune skal jeg ha i stuen. Så i morgen blir det en tur til Ikea, for nå må jeg ha noen nye rammer.

Ha en herlig fredagskveld!6 kommentarer:

 1. Plakatene er kjempefine.Kanskje jeg skulle fått meg noen slike jeg også .
  Ha en fin kveld.
  Klem fra meg♥

  SvarSlett
 2. Ja, Snøstorm har mye stilig! Jeg var så heldig å vinne en sånn plakat for en liten stund siden og er på jakt etter riktig ramme. Kan nemlig ikke helt bestemme meg for rammefarge, plakaten er sort. God helg!

  SvarSlett
 3. Hei Sissel!
  Så hyggelig blogg du har! Og så hyggelig at du vil være med på Give Awayen min! Det er moro at så mange vil være med på trekningen, og jeg har herved lagt DINE lodd i kassen!

  Ha en fin helg, og god tur til IKEA i dag!

  Klem Cathrine

  SvarSlett
 4. Ja - det er noe med de plakatene og blogg-folket:-) Man ser fort ting man "må ha". Men de er kjempefine og jeg kunne godt tenke meg et DUSIN selv, jeg burde hatt en liten en hengende på nesetippen:-D

  Ha en fin dag & god tur på Ikea

  klem

  SvarSlett
 5. Hei! Så koselig å få omtale og tusen takk for bestillingen. Plakatene kommer i posten snarlig. :D klem fra Camilla

  SvarSlett
 6. Hei hei!
  Ja vist er de fine, jeg skulle også ville ha et par men desverre så finns det bare store og bestille her i sverige og det vill jeg ikke ha. På snöstorm kunne man bare bestille fra norge og det var dumt :-(
  Når det gäller Tilda söm så sys det meste på marskin men man syr på armer og visse små saker for hand.
  Jeg skal strax fortsette med min Tilda men först må jeg göre noe veldig kjedelig,betale regninger! Ha nå en super fin lördag vennen! Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til deg. Jeg setter stor pris på at akkurat DU har vært innom bloggen min!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...