søndag 31. januar 2010

En tid for varme


I går heklet jeg ferdig dette sjalet.Og her ser dere noen sjal som jeg har gjort ferdig tidligere, bare i andre farger.Disse er heklet i et gran kjøpt for en billig penge hos Europris.Disse sjalene er heklet i alpakkaullog de er utrolig varme og gode.Og det beste er at sjalene er så utrolig enkle å lage.
Ha en kveld!

9 kommentarer:

 1. Så fine de er!
  Og for en skjønn datter dere har!
  Ønsker deg en fin kveld.
  Klem fra Tonje

  SvarSlett
 2. Så fine sjal du har laget!

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei:) Så koselig kommentar du la inn hos meg,takk for det. Sjalene dine ser fine ut, og pynter sikkert opp en enkel genser. Ha en fin uke:)

  SvarSlett
 4. SÅ flink du er, synes du er superkreativ og får gjort så mye!:) Klem H

  SvarSlett
 5. Så kule de var, Sissel! De burde du legge ut for salg her inne!!! Med -20 hos meg i dag så hadde de gjort seg ja!

  Da er døtrene våre like gamle! Morsom alder forresten. *Smiler* Liten og kosete i det ene øyeblikket og stor jente som hermer etter storesøster i det neste. Det kommer til å bli vanskelig å se hun flytte ut av huset, som siste av tre barn. ... Kanskje jeg skal låse henne inne og kaste nøkkelen? *Fniser*

  Ønsker deg en koselig kveld!

  God klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 6. Fine sjal, så produktiv du har vært! Jeg digger skjerf og sjal, veldig grei måte å sprite opp et antrekk, å tilføre litt farge. :-)

  SvarSlett
 7. Flink du er til å lage ting.
  Ang ellos så er de helt vanlige størrelsen syns jeg. Og spygrønn i ansiktet? Kan ikke si at jeg ha lagt merke til det du.
  Men blått er jo fint da hvis ikke du kler duse farger

  SvarSlett
 8. Takk for hyggelig kommentar inne hos meg :)
  Når det gjelder serviset, så jeg noen deler til det da jeg var på Skeidar i begynnelsen av januar, men jeg vet ikke om alle delene er å få lenger...så ikke så nøye etter...

  Lykke til i jakten på det rette serviset ;)
  Klem

  SvarSlett
 9. Nei jeg trodde ikke det altså :-), skjønte at du mente deg selv. Jeg skulle si at jeg har ikke lagt merke til noe spygrønt med deg:-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til deg. Jeg setter stor pris på at akkurat DU har vært innom bloggen min!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...