onsdag 13. januar 2010

En tid for hjerter

Jeg fikk en utfordring fra Rachel i dag.


Den går ut på å finne ut hvor mange hjerter man har i hjemmet. Jeg har ikke så mange, men jeg har tatt bilder av de jeg fant. (Skulle heller fått denne utfordringen når julepyntet var fremme)
Jeg vil sende denne utfordringen videre til Pia og håper at hun vise oss noen av sine hjerter.


Ha en fin kveld!

8 kommentarer:

 1. God kveld i stuen! Ikke mange hjerter sier du? Hihi... det blir nok noen her også når jeg teller opp. Det og stjerner:) Har du forresten fått kjøkkenstolene dine nå? Håper det!
  Også må jeg si mens jeg husker det (har glemt det mange ganger: Marie storkoser seg med dukketingene til Karina! De står veldig ofte i dusjen og hun bader dukken hver gang hun selv bader. Igjen; tusen takk!
  Håper eller dere har det bra - og har vann? Vi har, men jeg ser flere andre har mistet. De har gravd utenfor i hele kveld... Klem H

  SvarSlett
 2. Den er artig den utfordringen der. Masse fine hjerter å se her. Har faktisk akkurat make boks til deg:-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Så vittig med den boksen:-) Min kom fra svigermor i fjor til jul med brente mandler oppi. Det lå fremdeles brente mandler oppi den da jeg sjekket den i går.....

  SvarSlett
 4. Mange fine hjerter du har :-)
  Og du den boxen kenner jeg igjen fra min barndom, lurer på om ikke mormor hadde en sånn.
  Jeg har ett tulipan tips, ha litt potetsmel i vannet så står tulipanene fint lenge.
  Klem

  SvarSlett
 5. He he, jeg er vel ikke akkurat noen hjerterdame...Tar utfordringa - men det kan bli et kort innlegg! Sier som deg - skulle fått denne da julepynten var framme...
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 6. Hjerteinnlegg i boks! I går, faktisk!

  SvarSlett
 7. Synes du hadde mange hjerter jeg:-)Likte spesielt godt hjerte av bjørk. Tror jeg må forsøke meg på et slik hjerte til uka:-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til deg. Jeg setter stor pris på at akkurat DU har vært innom bloggen min!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...