onsdag 27. januar 2010

En tid for baking


Fant så mange fristende oppskrifter i Bergens Tidende, som jeg vil dele med dere.


Det er alltid kjekt å ha noe på lur i frysen, som man kan overraske både store og små med.

Prinsessen skal ha en venninne på overnatting i helgen, så hva er vel bedre enn å servere nybakte boller og kakao. Så da blir det altså baking på meg i helgen og denne gangen skal jeg lage mer enn en deig.

Ha en fin dag alle sammen!

Klem fra meg!

3 kommentarer:

 1. Hi, hi, måtte le litt da jeg så innlegget ditt.:-) For gjett hvem som akkurat har spist nybakte boller og drukket kakao med krem? Herlig! Minstemann er syk i dag, og måtte være hjemme fra barnehagen. Og siden pappa er bortreist, så måtte storesøster også være hjemme - og da måtte vi jo kose oss litt (og ha noe å fylle dagen med...).

  Har faktisk laget såpass mange boller at det blir litt til å ha i fryseren og:-)

  Ha en fin dag, vennen!

  Klem

  SvarSlett
 2. Sett på kaffen jeg kommer!*ler* og så gott det så ut! Jeg for holde meg borte fra boller så vekta kan begynne og gå ned igjen det ble jo en stopp i vekt nedgangen når jeg var på Mc Donalds, men skam den som gir seg.
  Ha en super fin dag vennen! Klem

  SvarSlett
 3. Ser nyydelig ut!
  Jeg baker brød i dag, nå skal de i ovnen!

  Jo, du..i går var det faktisk min bursdag, så da fikk jeg penger så jeg kunne kjøpe meg denne som jeg ønsket meg! veldig glad for dét!:))

  Kos deg med bollebaking!
  klem:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til deg. Jeg setter stor pris på at akkurat DU har vært innom bloggen min!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...