torsdag 31. desember 2009

En tid for lopper

Jeg har vært innom 3 ulike Fretex butikker de 3 siste dagene. Og jeg kan jo selvfølgelig ikke unngå å finne noe som jeg anser som "godbiter"


Vet ikke helt hva denne egentlig skal brukes til, men jeg synes at den er greit til å ha til grønnsaker og lignende.Endelig fant jeg noen Norgesglass. Nå skal jeg bare få ryddet bort julen,og så skal jeg få noen fine lys oppi disse.

Må innrømme at jeg er svak for disse gamle flaskene, så jeg klarte ikke å gå hjem uten denne.


Så nå står den på pynt sammen med de andre flaskene mine.
Må samtidig vise bilde av denne fine boksen som far kom med. Så kjekt når han vet hva jeg liker og at han faktisk gjør seg bry med å skaffe slik ting til meg.

Ha en fin dag alle sammen!
Klem

5 kommentarer:

 1. Det skrinet fra din far var fantastisk!!! Heldige du!!! Og norgesglass og gamle Hansaflasker er jo kjempefine også. Du er flink til å finne små skatter, Sissel. Hvilken Fretex går du mest på?

  SvarSlett
 2. Jeg går mest på den i Laguneparken, men er ikke helt fornøyd etter at de har gjort om på butikken. Nå er det veldig lite "nips" og veldig mye klær. Må innrømme at den i Åsane er favoritten for øyeblikket, men finner stort noe fint i alle butikkene... Gleder meg til våren når loppesesongen starter. Ha en fin feiring i kveld, Birit! Klem

  SvarSlett
 3. Så mye fint! Du er blitt en superjeger:) Gleder meg allerede til neste års loppesesong! (Selv om det er det på Fretex hele året:) Takk for det gamle året! Jeg er så glad du begynte å blogge, da snakkes vi enda oftere:) Ha en fin kveld, vennen - snakkes enten senere eller i morgen! KLem H

  SvarSlett
 4. Det var jammen meg en fin fangst! Jeg har arvet mange Norgesglass. Ingen som er så gode og fine. Og selvfølgelig nostalgiske. De Hansaflaskene skulle jeg gjerne hatt!

  Ønsker deg et godt nytt år! Takk for søte kommentarer på bloggen min. Gleder meg til å bli bedre kjent med bloggen din!

  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 5. Gøy å finne gamle skatter. Visste ikke at man kunne finne så mye fint på Fretex!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar til deg. Jeg setter stor pris på at akkurat DU har vært innom bloggen min!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...